O nas

onas

Sendi Lešnjak

mag. inž. prehrane, bioresonančna terapevtka z licenco

Pozitivna, nasmejana, zelo raziskovalna in tudi trmasta, saj želim vsaki zadevi priti do dna.

Sem Sendi Lešnjak, magistra prehrane in bioresonančna terapevtka z licenco. Po naravi sem pozitivna, nasmejana, zelo raziskovalna in tudi trmasta, saj želim vsaki zadevi priti do dna. Zanimajo me vsa področja, ki odkrivajo globlje delovanje človeškega uma in telesa. Pri svojem delu povezujem predvsem strokovna znanja tradicionalne kitajske, funkcionalne in ortomolekularne medicine. Ob tem dajem velik poudarek tudi na individualizirano prehrano in podporo s specifičnimi hranili kot so vitamini, minerali, aminokisline, zelišča, encimi, probiotiki in drugi. Brez te komponente namreč ne moremo zapolniti vrzeli, ki so nastale v naših presnovnih poteh.

 

Prepričana sem, da situacija nikoli ni popolnoma brezizhodna in da zmeraj lahko naredimo korak bližje k odkritju pravih vzrokov težav. Le dovolj globoko je potrebno pogledati in med seboj povezati dovolj pravih točk. Pri tem je ključnega pomena razumeti in doumeti dejstvo, da naši organi in energijski kanali nikoli ne delujejo izolirano vsak zase in le na mestu simptoma, temveč zmeraj v medsebojni povezavi en drugega podpirajo, nadzirajo ter si podajajo energijo. To je tudi razlog, zakaj je po navadi vzrok težav popolnoma drugje kot simptom.

 

Če pogledamo še globlje, je vse v nas in okoli nas pravzaprav energija. Le-ta nam daje harmoničnost v telesu, razmišljanju, počutju, omogoča usklajeno delovanje organov, hormonov, genov, izmenjavo informacij z okoljem itd. Je kot ples. Če smo v pozitivnem energijskem naboju, se počutimo kot da plešemo. Nasprotno pa izguba harmoničnosti, torej pozitivne energije rezultira v boleznih, negativnih mislih, pomanjkanju motivacije in številnih drugih stanjih.

 

Cilj bioresonance in mene kot terapevtke je odkriti vzroke vaših težav ter neharmoničnih nihanj v telesu in jih povrniti v ponovno ravnovesje.

 

Zelo zanimivo je, kako neskončne so vse poti v našem organizmu, kako se vse prepleta in kako naše telo z različnimi mehanizmi vedno stremi k ravnovesju. Žal to ravnovesje vse bolj rušijo dejavniki kot so stres, pomanjkanje gibanja, kakovostne hrane, vode, vitaminov in mineralov, negativno razmišljanje, toksini, sevanje, kronične okužbe, hormonsko neravnovesje … Zelo hitro se lahko ob vsem tem znajdemo pri točki, ko ne vemo več kako naprej, počutimo se brez energije in motivacije.

It is through your body that you realize you are a spark of divinity.

B.K.S. Iyengar