Terapije

Kako vam lahko pomagam?

Pri svojem delu želim biti resnično temeljita, saj vam le na tak način lahko zares pomagam in vas nekaj tudi naučim na dolgi rok. To vključuje razne metode:

bioresonančna terapija

Bioresonanca

Zelo široka metoda na področju energijske medicine, ki nam omogoča vpogled v raznovrstne procese v našem telesu, ugotavljanje neravnovesij in njihovo povrnitev v ravnovesno ter vitalno stanje.

ovrednotenje laboratorijskih testov

Ovrednotenje laboratorijskih testov

Za širšo sliko posameznikovega stanja, bioresonančno metodo kombiniramo tudi z laboratorijskimi testi. Glede na rezultate diagnostičnega testiranja ali simptomatiko pacienta, posameznika napotimo v laboratorij z ustreznimi priporočili. Dobljene rezultate laboratorijskih testov tudi strokovno ovrednotimo ter na podlagi celotne slike naredimo individualni terapevtski protokol.

bioresonančna klinika sendi lešnjak trikombin

Hormonsko svetovanje in terapija

Vse več težav sodobnega časa je posledica porušenega ravnovesju številnih nevroloških ter hormonskih poti v telesu. Vse to so večplastni problemi (prehrana, energijska neravnovesja, kronične okužbe, pomanjkanja nutrientov, alergije, pomanjkljive sposobnosti razstrupljanja, stresni hormoni itd.), ki se jih v naši kliniki lotimo s kombiniranjem bioresonance, laboratorijskih testov, ustrezne prehrane ter specifičnih nutrientov.

prehranska dopolnila bioresonanca

Prehransko svetovanje

V Bioresonančni kliniki se v veliki meri osredotočamo na posameznikovo biokemijo, energijsko stanje po tradicionalni kitajski medicini, stanje metabolizma, črevesja ter hormonov, morebitne avtoimunske procese, stopnjo kroničnega vnetja ter sposobnosti razstrupljanja. Na podlagi vseh naštetih kombinacij, nato zasnujemo priporočila za nadaljnje spremembe v prehrani ter načinu življenja.

Na podlagi take celostne diagnostike lahko postavim načrt, kako korak po korak odpravljati težave v ozadju. Zavedati pa se moramo, da če želimo dolgoročno rešitev, moramo postopno lupiti čebulo, plast po plast, ravno tako kot so se te plasti nalagale v preteklosti. Vse to pa zahteva trud tudi od samega pacienta. Vsekakor ne ponujam hitrih in čarobnih rešitev, saj le-teh tudi ni.

Nekaj primerov zakaj nas obiskati:

kronična utrujenost
težave s ščitnico
težave s telesno težo
prebavne težave
napihovanje
zgaga
zaprtje
driska
želodčne težave
kronične črevesne težave
alergije
hormonsko neravnovesje
preobremenjenost s toksini
utrujenost
oslabljen imunski sistem
ponavljajoča se vnetja (grlo, žrelo, mandeljni, uho, sinusi, mehur)
ponavljajoči se herpesi, sori, idr.
dermatitis in druge težave s kožo
avtoimunske težave
kronične bremenitve
migrene
nevrološke težave
težave s čutili
težave z jetri
visok krvni pritisk
povišana vrednost sladkorja v krvi
težave z ožiljem
slabokrvnost