Trikombin

Trikombin velja za enega vodilnih bioresonančnih aparatov nove generacije. Razvil ga je nemški terapevt in naturopat Alan E. Baklayan. Po 15ih letih poglobljenega raziskovanja na področju frekvenčnega delovanja je namreč odkril, da energijski sistemi v telesu in njihova funkcija natančno sovpadajo s harmoničnimi zakoni Pitagorejcev. Odkril je, da so čakre, telesni in meridianski sistemi strukturirani natančno tako kot glasbila, matematično natančno in harmonično lepo, kar vključuje tudi čustvene, psihosomatke ter mentalne strukture. Tako nam Trikombin omogoča delovanje na popolnoma vseh nivojih našega obstoja – telesnem (vključno z znotrajceličnim), energijskem, čustvenem ter višjem kozmičnem nivoju.

 

Trikombin združuje tri sisteme v enem, kar zelo poveča njegovo tarčnost in globino delovanja ter posledično seveda tudi kakovost terapije:

 

Sistem matričnega razbremenjevanja: omogoča globoko razbremenjevanje vseh neharmoničnih frekvenc v telesu, medtem ko harmonizira vsa telesu lastna nihanja.

 

Lasten frekvenčni sistem: trije kanali z lastnim frekvenčnim generatorjem za terapije po Rife-ju in Clarkovi, ki so v primerjavi s klasičnimi frekvenčnimi generatorji za vsaj trikrat močnejši.

 

Lasten bioresonančni sistem z zelo širokim frekvenčnim spektrom od 0,000001 do 35 milijonov Hz.